Toimitusehdot

Toimittaja:


Toiset Aijat
Jarle M. Alvheim
Skullerudstubben 24
1188 OSLO
NORWAY
jarle@toisetaijat.fi

Myyn tuotteita täysi-ikäisille yksityishenkilöille. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron 10 % ja 24 % postituksesta. Pidämme oikeuden hintojen ja toimituskulujen muutoksiin.

TILAAMINEN

Kaikki asiakastiedot käsitellään luottamuksellisesti. Tilauksen yhteydessä kysyttyjä yhteystietoja ei käytetä muuhun kuin tilauksen toimitukseen tai siinä ilmenevien epäselvyyksien selvittämiseen, ellei erikseen toisin mainita. Tilatessasi sinun edellytetään tutustuneen ja sitoutuneen kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Kaikilla kirjoilla on postituskulut lisäksi. Jos enemmän kuin yhtä kirjaa ostaa, toimitushinta pienenee.

TILAUS- JA MAKSUVAHVISTUS

Kun olemme vastaanottaneet tilauksesi, välitämme laskun/kuitin tilauksesta. Jos on pyydetty ennakkomaksu, kirjat lähetetään välittömästi.

TOIMITUS

Kirjat lähetetään laskun tilityksen jälkeen, paitsi kun on pyydetty postiennakko. Laskussa on 14 päivän maksuaika, mutta jos haluatte kirjat lähetettyä aiemmin, maksu täytyy maksaa ennä eräytymispäivää. Toimitus vaan  Suomessa

Kirjat lähetetään yleisesti Virtain Kirjakaupalta.

PERUUTTAMINEN

Muutoin kuin edellä mainituin osin, sinulla on oikeus peruuttaa tämä sopimus 14 päivän kuluessa syytä ilmoittamatta. Peruuttamisen määräaika päättyy 14 päivän kuluttua siitä, kun kirja on vastaanotettu.

Peruuttamisoikeuden käyttämiseksi sinun on ilmoitettava meille. Peruuttamisen määräajan noudattamiseksi riittää, että lähetät ilmoituksenne peruuttamisoikeuden käytöstä ennen peruuttamisajan päättymistä.

Jos peruutat tämän sopimuksen, palautamme sinulle kaikki sinulta saamamme suoritukset, viivytyksettä ja joka tapauksessa viimeistään 14 päivän kuluttua peruuttamisilmoituksen saatuamme.
Sinun on lähetettävä tavarat takaisin viivytyksettä ja viimeistään 14 päivän kuluttua peruuttamisilmoituksen tekemisestä. Määräaikaa on noudatettu, jos lähetät tavarat takaisin ennen kyseisen 14 päivän määräajan päättymistä.Olet vastuussa vain sellaisesta tavaroiden arvon alentumisesta, joka on seurausta muusta kuin tavaroiden luonteen, ominaisuuksien ja toimivuuden toteamiseksi tarvittavasta käsittelystä.

12. heinäkuuta 2018